Fotoklubben

Helt ærligt, den mest interessante, mest udfordrende, mest krævende og den mest sociale gruppe i VSK det er Fotoklubben. Alle andre tilbud i Vallensbæk Sejlklub handler på en eller anden vis om sejlads. Hvor udfordrende kan det være? Det eneste, du skal have styr på, det er vinden!

Så simpel er det ikke med fotografering. Der er måske nogen, som tror, at bare man trykker på knappen på sit fotoapparat eller sin mobiltelefon, så klarer apparatet resten. Men os fra Fotoklubben vi ved bedre. Der er nemlig mange ting at tænke på, inden man trykker på udløseren. For kun at nævne nogle, så skal der vælges den passende blende og/eller belysningstid. Også valg af ISO har stor betydning, for ikke at tale på forhold som dybdeskarphed. Men dermed ikke nok. Du skal også være dygtig til EDB. For nu til dags foregår det hele digitalt. Med fotoprogrammer, pixels, megabits, og hvad der ellers findes af frække betegnelser.

Summa summarum så kræver det en del livserfaring at kunne være med i Fotoklubben. Det afspejler sig også i medlemmernes alder, der spænder mellem 65 og over 80 år. Dermed ikke sagt, at man skal være senil eller døv for at kunne være med. Tværtimod! Så har du tid og lyst, så mød op, hvis du tør!

Fotoklubben mødes hver mandag kl. 9.30 fra oktober til marts i Juniorhuset på Vallensbæk Havn.

På gensyn
Peter Ambs