Sejlerskolens prisliste 2018

Priserne er gældende for sejlsæsonen 2018. Der tages forbehold for ændringer i prøvegebyret til Søfartstyrelsen, ligesom prisen på bøger, kort m.v. til navigation også variere.

Kolonnen “Medlem af VSK” angiver, om medlemskab af Vallensbæk Sejlklub er påkrævet for at tage det pågældende kursus.

Kursus Start Bemærkninger Medlem af VSK Status Priser 2018

Sejlads i sejlbåd 1 Primo maj For begyndere og lidt øvede. Dette er første års undervisning ud af to år, hvor der i den mellemliggende vinterperiode kan tages navigationskursus. Ja 2.000 kr.
Sejlads i sejlbåd 2 Primo maj For elever, der har taget 1. års undervisning eller øvede/erfarne, der vil tage duelighedsbevis. Prisen er inkl. prøvegebyr. Ja 2.000 kr.
Kapsejlads Primo maj For dig, som vil lære mere om at sejle kapsejlads. Der sejles i 806 om tirsdagen sammen med andre kølbåde i VSK Aftenmatch. Kurset henvender sig til sejlere, der har duelighedsbevis til sejlbåd. Ja 2.000 kr.
Rutine & cruising sejlads i sejlbåd 3. år

Februar til september

Teori: februar

Sejlads:
maj-september

Der sejles ikke i juli

For dig, som vil lære mere om at håndtere en sejlbåd og som har duelighedsbevis til sejlbåd. Klubben stiller instruktør og vores turbåd Balladen til rådighed. Ja 2.000 kr.
Motorbåd April/maj En sæsons undervisning med træningssejlads til duelighedsbevis. Prisen er inkl. prøvegebyr til Søfartsstyrelsen. Ja 2.000 kr.
Speedbåds- kørekort Efter behov Teori og praktik. Prisen er inkl. prøvegebyr til Søfartsstyrelsen. Nej 2.000 kr.
Navigation Start primo oktober, prøve aflægges primo januar Den teoretiske del mellem 1. og 2. års praktiske sejladsundervisning. Krævet for erhvervelse af duelighedsbevis.
Prisen er inkl. prøvegebyr.
Nej  2.000 kr.
Undervisningsmaterialer Ca. 800 kr.
Tovværkskursus To aftener i april Forudsætning for 1. års sejlads og motorbåd Ja Gratis
Natsejlads (for elever) September Skibslys, natnavigation, fyrkending m.v. Indgår som en frivillig tur i undervisningen på kurset Sejlads i sejlbåd. Ja Gratis

Senest opdateret 11-09-2018