Priser

Sejlerskolens prisliste 2018

Priserne er gældende for sejlsæsonen 2018. Der tages forbehold for ændringer i prøvegebyret til Søfartstyrelsen, ligesom prisen på bøger, kort m.v. til navigation også variere.


“Snusekursus”
“Snusekursus” for dig, der gerne vil prøve, før du melder dig til. Find ud af, om sejlads er noget for dig for bare 500 kr. for fire undervisningsgange. Hvis du bestemmer dig for at fortsætte, trækkes gebyret fra kursusafgiften. Kontakt sekretariatet på 43 54 70 07, hvis du ønsker at gøre brug af dette tilbud. OBS! kan kun tilbydes når vi har ledige pladser.


Kolonnen “Medlem af VSK” angiver, om medlemskab af Vallensbæk Sejlklub er påkrævet for at tage det pågældende kursus.

Kursus Start Bemærkninger Medlem af VSK Status Priser 2016
           
Sejlads i sejlbåd 1 Primo maj For begyndere og lidt øvede. Dette er første års undervisning ud af to år, hvor der i den mellemliggende vinterperiode kan tages navigationskursus. Ja Alt optaget 2.000 kr.
Sejlads i sejlbåd 2 Primo maj For elever, der har taget 1. års undervisning eller øvede/erfarne, der vil tage duelighedsbevis. Prisen er inkl. prøvegebyr til Søfartsstyrelsen. Ja Få ledige pladser 2.000 kr.
Kapsejlads Primo maj For dig, som vil lære mere om at sejle kapsejlads. Der sejles i 806 om tirsdagen sammen med andre kølbåde i “Tirsdags-matchen”. Kurset henvender sig til sejlere, der har duelighedsbevis til sejlbåd. Ja Få ledige pladser 2.000 kr.
Rutine & cruising sejlads i sejlbåd 3. år

Februar til september

Teori: februar

Sejlads:
maj-september

Der sejles ikke i juli

For dig, som vil lære mere om at håndtere en sejlbåd og som har duelighedsbevis til sejlbåd. Klubben stiller instruktør og vores turbåd Balladen til rådighed. Ja Få ledige
pladser
2.000 kr.
Motorbåd April/maj En sæsons undervisning med træningssejlads til duelighedsbevis. Prisen er inkl. prøvegebyr til Søfartsstyrelsen. Ja Ledige pladser 2.000 kr.
Speedbåds- kørekort Efter behov Teori og praktik. Prisen er inkl. prøvegebyr til Søfartsstyrelsen. Nej Ledige pladser 2.000 kr.
Videregående Sejler Kursus

3-4 aftener februar/marts

 

Dette kursus er skræddersyet til nye sejlere, som har erhvervet duelighedsbeviset eller tilsvarende viden, og til alle nye bådejere.

Kurset er obligatorisk for de medlemmer, som vil være med i VSK’s Bådelåneklub.

Ja/nej Ledige pladser

Gratis for VSK medlemmer; alle andre: 500 kr.

 

Navigation Start primo oktober, prøve aflægges primo januar

Den teoretiske del mellem 1. og 2. års praktiske sejladsundervisning. Krævet for erhvervelse af duelighedsbevis.

prisen er inkl. prøvegebyr

Nej Ledige pladser til 2018/2019  2.000 kr.
Undervisningsmaterialer Ca. 800 kr.
Tovværkskursus To aftener i april Forudsætning for 1. års sejlads og motorbåd Ja Ledige pladser Gratis
Natsejlads (for elever) September Skibslys, natnavigation, fyrkending m.v. Indgår som en frivillig tur i undervisningen på kurset Sejlads i sejlbåd. Ja Ledige pladser Gratis
Bådlåneklubben Sejlsæson Duelighedsbevis til sejlbåd og som er erhvervet i VSK kræves. Ja Ledige pladser 2.000 kr.
Depositum 2.000 kr.

Senest opdateret 19-01-2018

Print Friendly, PDF & Email