Lær at sejle

laer-at-sejle5Har du lyst til at lære at sejle helt fra bunden, eller kan du allerede sejle og vil bare gerne være bedre. Alle kan lære at sejle! Se bare videoerne her …

Lær at sejle jolle
Lær at sejle som ung

I Vallensbæk Sejlklub har alle mulighed for at lære at sejle i et trygt og kompetent klubmiljø, hvor der er plads til at alle ambitioner, hvad enten det er som hyggesejler eller elitesejler på højt plan. Vallensbæk Sejlklub har en lang tradition i at uddanne unge sejlere. Mange juniorer fra Vallensbæk Sejlklub har gjort både Vallensbæk og Danmark ære ved internationale sejladser.

Vi har til vores Ungdomsafdeling tilknyttet erfarne trænere, som på alle niveauer sikrer den rette træning og læring. I vores træning benytter vi Dansk Sejlunions koncept for aldersrelateret træning i sejlsport – ATK, som sikrer, at alle børn og unge trænes og motiveres på lige præcis det niveau, den enkelte sejler er.

Alle som kan lide vand og går i skole, kan komme ned og lære at sejle. Du skal kunne svømme med redningsvest, og du må ikke være bange for vand – resten lære du i Ungdomsafdelingen.

Vallensbæk Sejlklub råder over joller af typerne:

• Optimist
  • RS Tera
  • Feva XL (2 personer)
  • Laser – standard og radial

I Ungdomsafdelingen lægger vi stor vægt på det sociale sammenhold og det gode kammeratskab. Foruden de ugentlige træninger spises der hver ugen fælles aftensmad, og vi holder sejlerweekender med overnatninger, sommerlejr og meget mere.

Vallenbæk Sejlklub prioriterer ungdomsarbejdet meget højt og tilfører ungdomsarbejdet betydelige ressourcer. Et resultat af dette målrettede arbejde var bl.a., at klubben i 2009 blev udnævnt til Ungdomsvenlig Sejlklub af Dansk Sejlunion.