Artikel om tirsdagskapsejladserne på minbaad.dk

Aftenmatch_16-06-2015_Kenneth Bøggild_2 “Slut er æraen, hvor kun det nyeste af det nye var kapsejladsegnet. Væk er holdningen til, at kun størst og først i mål er det styrende,” siger VSK-formand Kenneth Bøggild i artikel på minbaad.dk om tirsdagskapsejladserne.

Kenneth opsummerer: “Er sejlsporten i krise? Sådan en tirsdag aften er det faktisk lidt svært at se på bådene, som har en fantastisk aften. Høj sol med 5-8 m/s og fri leg i halvanden time – det kan næppe blive meget bedre for en sejler!”

Læs hele artiklen her.

Har du lyst til selv at deltage i tirsdagskapsejladserne, så kontakt Køge Bugt Kredsen:
Mail: info@kapsejl.dk
Hjemmeside: www.kapsejl.dk