Deltag i DS’s store undersøgelse “Havets motionister”

Dansk Sejlunion og Danmarks Idrætsforbund er i gang med at gennemføre en stor, fælles medlemsundersøgelse: Havets motionister.

Du kan hjælpe både VSK og dansk sejlsport generelt med afgørende viden for udviklingen af fremtidens klubliv og sejlsport ved at deltage i medlemsundersøgelsen.

Sådan deltager du
I første omgang skal du blot registrere dig som respondent på www.sejlsport.dk/havetsmotionister, Så får du en mail, når spørgeskemaet er klar til udfyldelse.

Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til at deltage i undersøgelsen.

Læs mere om undersøgelsen og dens perspektiver

Vær også med til at kortlægge vores færdsel på havet

Med støtte fra tips- og lottomidler er Københavns Universitet i fuld gang med et projekt, der skal kortlægge sejlernes aktiviteter til brug for den fremtidige arealplanlægning på havet.

Gå ind på www.havfriluftsliv.dk og deltag i kortlægningen.

Følg også projektet på Facebook.