Foredrag/kursus – Kanal- og flodsejlads

Vil du vide noget om at sejle på de europæiske floder og kanaler så vær med torsdag den 23. januar kl. 19.00 til 22.00 i VBK’s klubhus.

VBK inviterer VSK’s medlemmer og andre interesserede: Vil du vide noget om at sejle på de europæiske floder og kanaler, så vær med torsdag den 23. januar kl. 19.00 til 22.00 i VBKs klubhus.

Her vil du få noget at vide om sejlads i Sverige, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

• Planlægning af ruter
  • Lovkrav og regler i de andre lande
  • Hvad koster det at sejle i de andre lande
  • Praktiske tips til at du får en dejlig tur
  • Ekstraudstyr til båden så du kommer sikkert og nemt rundt
  • Forsikring af din båd og dig selv
  • Hvor du kan finde information om sejladserne
  • Hør om og se nogle af oplevelserne under sejladsen

Lennart Larsen har sejlet på kanaler i 7 somre og vil vise billeder og video til at underbygge foredraget/debatten og forsøge at give svar på dine spørgsmål.

For at få en ide om hvor mange der kommer, bedes tilmelding sendt til

jbs2@simonsen.mail.dk eller ring på 4390 4748