Generalforsamling 2015 i Vallensbæk Sejlklub

Der afholdes ordinær generalforsamling i Vallensbæk Sejlklub torsdag den 26. marts 2015 kl. 19 i VSK klubhuset.

Afholdelsen den 26. marts er en følge af ændringerne i vedtægterne vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 27. november 2015, hvor også regnskabsåret blev ændret til 1. januar – 31. december. Reservér derfor allerede nu datoen til et hyggeligt samvær med dine sejlerkammerater.

Dagsorden for generalforsamlingen er i henhold til vedtægterne.

Der udsendes særskilt indkaldelse til alle stemmeberettigede medlemmer senest tre uger før generalforsamlingen.