Har du tid & lyst til at give en hånd som stævnefrivillig 6.-8. august?

Finnjolle_1VSK er vært for Danmarks Idrætsforbunds danmarksmesterskab 2015 for Finnjoller og for klassemesterskabet for 806’er. For at sikre afvikling af stævnet i vores sædvanlige høje niveau har vi brug for hjælp torsdag den 6.- lørdag den 8. august 2015.

Vi har brug for hjælp på land og vand, så har du tid og lyst til at deltage i kort eller lang tid, så skriv til Michael på michael.bernfeld@gmail.com eller til Jakob Nybroe på jakobny-broe@hotmail.com.

Skriv, hvornår du kan deltage, hvad du godt kunne tænke dig at hjælpe med samt om du kommer til den store gallafest, som afslutter stævnet. Du vil blive grundigt instrueret i alle forhold, så har du ikke den store stævne-erfaring, bliver du sat sammen med nogle af klubbens erfarne folk.