Sankt Hans 2014

Sankthans 2014Mandag den 23. juni inviterer VSK medlemmer, venner og gæste-sejlere til Skt. Hans fest.

Mandag den 23. juni 2014 er det Skt. Hans aften og vi starter grillen kl. 18.00.

Udpluk fra indbydelsen, som kan hentes her:

Stor fælles grill på teltpladsen, nord for VSK’s Juniorhus.

Medbring selv mad, service og drikkevarer.

Der er ingen tilmelding eller bordreservering, du kan dække bord fra kl. 14.00 mandag. (Der bliver en lille bar, hvor der kan købes reserver.)

Under maden spiller Gitte Sivkjær festlige melodier og sømandssange på harmonika.

Pris kr. 20,- pr. deltager for grill og musik. (Hatten går rundt i løbet af aftenen).

Vi sælger et amerikansk lotteri med flotte præmier under maden.

Kom med og få en dejlig aften i selskab med sejlervenner.

Kvaliteten af festen garanteres af Ellena Lee, Claus ”Blåkant”, Per ”Amok”.

Tlf. 27 15 30 95.

Evt spørgsmål rettes til Per.