Standernedhaling lørdag den 25. oktober

Husk: Der er kapsejlads I Match 28 til standernedhalingen. Klik her for tilmelding.

Husk at der er standernedhaling lørdag den 25. oktober 2014.

I år bliver der kapsejlads for klubbens medlemmer i vores Match 28-både.

Til standernedhalingen vil der blive introduceret en ny stander, som kommer til at hedde VSK Vinterstander. Den er lidt mindre og i modsatte farver. Grunden er, at der jo er aktiviteter hele året rundt i VSK, derfor er det lidt underligt. at vi flager ud, som i sømandsmæssigforstand betyder ”at man trækker sig”, ”stopper med sine aktiviteter”, ”lægger på land”.

Program for Standernedhalingsdagen lørdag den 25. oktober 2014:

kl. 8.00 Morgenmad for alle der skal ud og sejle kapsejlads.
kl. 10.00 Kapsejlads – Match 28.
kl. 14.00 Standernedhaling ved vores standermast.
kl. 14.15 Øl og vand i klubben, hvor der også vil være præmieoverrækkelse til dagens sejlads.

Der kræves ikke tilmelding til selve standernedhalingen, men tilmelding til kapsejladsen er nødvendig. Tilmelding til: hb@vallensbaek-sejlklub.dk