Kenneth Bøggild indstillet
til DS Klubprisen 2019

By 15. februar 2019marts 12th, 2019Bestyrelsen

VSK’s Kenneth Bøggild er nomineret til Dansk Sejlunions Klubpris 2019. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal stemme på, vil vi foreslå, at du stemmer på Kenneth: Klik her …

Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2019 anerkender det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan inspirere til udvikling i sejlklubber.

Kenneth er nomineret, fordi …

At udvikle sejlsporten generelt er én af Kenneth Bøggilds mærkesager. Det kommer til udtryk ved, at Kenneth optræder i dansk sejlsport i mange forskellige sammenhænge. Tidligere formand i Dansk Finn-jolle Klub, aktivt bestyrelsesmedlem i Optimist Class Denmark, tidligere formand i Vallensbæk Sejlklub, en af de drivende kræfter i klubbens ungdomsafdeling, og aktiv baneleder til kapsejladser, er nogle af indsatserne. Kenneths tilgang til det frivillige foreningsliv er at samarbejde, motivation og ansvarlighed styrker fællesskabet. I formands-perioden for Vallensbæk sejlklub var fokusområder bl.a. sund økonomi, en høj grad af selvstyre i klubbens afdelinger, og at klubbens aktivitetsniveau skulle være højt. Kenneth Bøggild fratrådte formandskabet i Vallensbæk Sejlklub i 2018, men er stadig aktiv som frivillig i sejlsporten, herunder i og udenfor egen klub.

Print Friendly, PDF & Email