Meld det til politiet på 114 eller app’en Politi

By 12. juli 2020Bestyrelsen

Oplever du ballade på havnen, opfordrer politiet og havnen os alle til at melde det til 114 eller via app’en Politi på din mobil. Kontakt samtidig havnens vagtselskab på 70 70 16 08 (læg nummeret ind på din mobil).

Havnebestyrelsen og havnefogeden har netop haft et møde med Vestegnens Politi og Vallensbæk Kommunes SSP konsulent om de uroligheder, hærværk og uvelkomne gæster på havnen, som har været tiltagende i år: Der er indskydere, brugere og borgere, som ikke har lyst/tør komme på havnen om aftenen – de føler sig utrygge, fordi der holdes fester og laves ballade på aftner, hvor vejret er godt.

Efter mødet har politiet oprettet Vallensbæk Havn som et ”opmærksomhedspunkt”, så havnen indgår i deres rundering, når der er tid til det.

Vigtigt at ringe 114 eller tippe politiet via app’en Politi

Politiet har pt. kun meget få anmeldelser omkring havnen i deres system, så derfor har havnen ikke været et særskilt et opmærksomhedspunkt hidtil. Derfor er det MEGET VIGTIGT at ringe til 114 eller tippe politiet via app’en ”Politi” om dine oplevelser på havnen – heller fem gange for meget end for lidt – for at sikre, at lokalpolitiet har fokus på os. Det behøver ikke kun være ”her-og-nu hændelser” eller oplevelser, men lige så gerne hvis man kommer på havnen og ser resultatet af tidligere ”hændelser” eller uroligheder.

Print Friendly, PDF & Email