250 kano- og kajak-roere kæmper om DM i centerhavnen weekenden 17.-18. juni

By 9. juni 2017juli 13th, 2022Generelt

Banen går først gennem indsøerne, fulgt af overbæring og derefter ned gennem centerhavnen med runding ved Ishøj og retur til overbæringsstedet.

Vallensbæk Kano & Kajak Club er vært for DM 2017 i Kano og Kajak Maraton i weekenden 17.-18. juni. Banen går dels gennem indsøerne og dels gennem havnen – fra Vallensbæk Havn til Ishøj Havn og retur.

Der er tilmeldt 250 deltagere til stævnet, og da de – afhængig af klasse – skal ro banen igennem fra to til syv gange hver, og da der er tre starter mellem kl. 9 og 14 begge dage, vil der være mange både i havnen meget af tiden.

Det betyder, at man skal være meget opmærksom og vise hensyn, når man sejler ud og ind af havnen i weekenden.

VKKC oplyser, at i praksis sker der det, at roerne “klumper sig sammen”, så der opstår huller, hvor vi andre kan passere banen uden at ødelægge nogens chance for et danmarksmesterskab! Der vil også være placeret følgebåde i havne-området – følg venligst deres anvisninger.

For god ordens skyld henledes opmærksomheden på, at både motor- og sejlbåde rent faktisk har vigepligt for kanoer og kajakker, fordi de er “mindre manøvredygtige fartøjer” med hånddreven fremdrift.

Se her …

Kort informationspræsentation …

Hele programmet …

Print Friendly, PDF & Email