Efterlyses: Sejlerfamilier til tv-serie

By 9. juni 2015Bestyrelsen

Kære VSK-medlemmer

Nordisk Film TV søger danske familier, der til søs er taget på eventyr, eller som lige nu er i gang med at planlægge at gøre det indenfor meget nær fremtid.

Overvejer du, eller kender du nogen, der planlægger at tage springet fra Danmarks trygge rammer til det store udland – eller har I allerede gjort det? Så vil vi meget gerne tale med jer.

Den nye programserie er til DR og inspireret af en række udenlandske programmer, der har kørt med stor succes. Vi leder derfor efter danske familier, der har eventyr i blodet, og som har eller skal rive teltpælene op og starte et helt nyt liv et sted i verden.

Vi ønsker at følge familiernes hverdag, overvejelser og gøren og laden over en tidsperiode, da vi gerne vil fortælle danskerne herhjemme om de mange muligheder for et anderledes liv og inspirere til drømme og mod. Programmet vil være en seriøs og saglig fortælling, med en god stemning og tone.

Kunne det lyde som din familie – eller en familie du kender? Og vil du høre mere om projektet? Så hører jeg meget gerne fra jer.

Skriv til mig på enten: Marie.louisemagnussen@gmail.com eller send mig en PM på facebook.

Jeg takker for jeres tid!
Marie-Louise
Caster – Nordisk Film Tv

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply