Pinsetur 2017

By 17. maj 2017maj 30th, 2017Tursejlads

30. maj: Pga. manglende tilslutning er arrangementet aflyst.

Tursejlerudvalget inviterer til pinsetur lørdag den 3. juni til Køge Marina og byder på en oksebøf til alle, der tilmelder sig senest 1. juni.

Årets pinsetur går igen til Køge Marina, fordi den byder på gode faciliteter, ikke mindst en god grillplads med borde og bænke under halvtag. Samtidig ligger Køge så tilpas en kort sejlads fra Vallensbæk, at det er trygt også for førstegangsdeltagere, de mindre erfarne og familier med børn og hund.

Kræver du lidt mere udfordring, kan du i stedet for at gå lige mod Køge deltage i vores uformelle distancesejlads. Se nedenfor.

I år dropper vi skippermødet – vi køber bøffer i stedet for 🙂 – så det er op til den enkelte besætning at vælge afgangstidspunkt fra Vallensbæk. For at man evt. kan aftale at sejle flere både sammen, sender vi listen med tilmeldte til alle; så kan I tage kontakt indbyrdes og aftale nærmere … men sørg for at være i Køge kl. 18, for så bliver grillen tændt!

Tursejlerudvalget sørger som sagt for bøf til alle tilmeldte; resten af festen er det op til de enkelte besætninger selv at sørge for:

  • Fx pølser, fisk, kartoffel/grøn salat og andet tilbehør
  • Drikkevarer til dig og din familie
  • Kaffe og evt. en kage?
  • Og især godt humør!

Uformel distancesejlads
Har du mod på lidt mere udfordring end at sejle til Køge i lige linje, kan du deltage i vores uformelle distancesejlads.

Sejladsen starter mellem kl. 10 og 11 (efter behag), og banen går fra udsejlingen af centerhavnen, styrbord om midtfarvandsbøjen ud for indsejlingen til Sydhavnen, styrbord om de gule specialmærker ved Bøgeskoven og slutter ved indsejlingen (den yderste mole) i Køge Marina. Vinderen er den båd, der tilbagelægger distancen – ca. 25 sømil – på korteste tid, og der er naturligvis præmieoverrækkelse under spisningen om aftenen.

Se banen på kortet nederst.

Hver båd tager selv tid og SMS’er den og bådnavn til Christina på 22 48 26 58 ved ankomst.

Hvis du vil deltage, så husk at krydse det af i tilmeldingen.

Tursejlerudvalget håber på, at rigtig mange vil deltage på årets hyggesejltur i godt selskab med andre sejlere fra klubben.

På gensyn
Tursejlerudvalget


Print Friendly, PDF & Email