Velkommen til Havnens Dag
lørdag den 10. juni kl. 10-16

Lørdag den 10. juni kl. 10-16 er alle sejl sat til, når der afholdes Havnens Dag på Vallensbæk Havn. Klubberne på havnen slår dørene op og inviterer alle – store som små vallensbækkere – til at få en masse gratis oplevelser og se, hvad man kan til lands & vands i vores skønne havn.

Stort program med bl.a. mulighed for at ro kajak og stå på SUP, sejle i sejlbåd og – for de yngre – prøve at sejle optimistjolle og sit-on-top kajak. Husk bade/skiftetøj! Man kan også slippe kræfterne løs i den muntre kabys hos VBK og gøre et godt køb på loppemarkedet, hvor alle i øvrigt kan få en gratis stand udendørs. Ring til Per Nørgaard på tlf. 26 78 68 58 for nærmere oplysninger.

Der bliver vandplask og spænding kl. 11.30, når 2 hold kappes om at hive ”deres” mand tværs over havnen i den maritime tovtrækning. Der spilles opvisningskamp i kajakpolo kl. 12.30, og kl. 13 er der hønseskidning på søsætningskajen – hvem gætter hvilke felter, hønsene lægger et visitkort i? Kl. 14 demonstrerer vores lokale SejlSikkert-ambassadør i inderhavnen, hvordan man redder en overbordfalden om bord igen.

Vi har bestilt høj sol og en lun vind fra sydvest og glæder os til at se jer til et par fornøjelige timer!

Havnedagens program

 

Print Friendly, PDF & Email